Over Veerbootgids

Over veerbootgids

Veerbootgids is dé informatiewebsite over veerboten in en vanuit Nederland. Hier staan alle veerverbindingen die over zee gaan centraal. Dat betekent de routes naar en tussen de Waddeneilanden, de route tussen Breskens en Vlissingen over de Westerschelde, routes naar het Verenigd Koninkrijk en de verbinding met Noorwegen.

Deze site bundelt per route alle informatie die je nodig hebt om je reis mogelijk te maken. Van praktische info over bereikbaarheid tot de dienstregelingen en van de ticketinfo tot een overzicht van de faciliteiten aan boord. Alles kort samengevat op een rij. Boeken via deze site is niet mogelijk. Wel verwijzen we je graag door naar de juiste plek om je bootticket aan te schaffen. Voor de geïnteresseerden is bovendien veel achtergrondinfo te vinden over de schepen en maatschappijen op de routes.

Voor een overzicht van alle routes kijk je hier. Bestemmingen die binnen en vanuit Nederland bereikbaar zijn kun je hier vinden. Heb je vragen? Wij helpen je graag via het contactformulier. Als je feedback hebt horen we dit ook graag.

Alvast een goede vaart!